måndag 9 mars 2009


Nu kan man börja längta efter sommaren på riktigt. Vi kör tågcharter i år igen. Till Caorle, ett par mil från Venedig. 10 (!) meter från stranden. Fett nice, som barnen säger. Tåg är ett trevligt färdmedel. Det där att bara sitta och glo ut på ett förbiilande landskap. Små hålor man aldrig kommer att sätta sin fot i. Sjöar man aldrig kommer att bada i. Berg som inte kommer att bestigas.
Fett nice är det också att jag börjar jobba klockan två imorgon. Känner mig piggare, bara av tanken på avsaknad av morgonstress. Och så är det det där med ljuset som återvänder och brer ut sig, mer och mer för var dag som går. Livet blir liksom lättare, mer svävande. Mer luftande, mindre mylla.
Fick för övrigt hem Richard Yates Revolutionary Road idag. Ska bli spännande att ge sig på, när väl intrigen i Återkomsten klaratats upp och fallit på plats. Dessutom fick jag ett mail från Adlibris - av intresse för min dotter, om inte annat:
"Så länge vi båda andas" av Stephanie Meyer hade första försäljningsdag den 12 mars, ett datum som förlaget som ger ut boken har satt och bett alla bokhandlare att respektera. Vi på adlibris.com skulle således skicka ut boken till alla väntande kunder dagen innan.
I dag fick vi besked av förlaget att vissa butiker redan börjat sälja boken och alltså inte respekterat det satta datumet. Detta har tvingat förlaget att tidigarelägga släppdatum. Vi har idag skickat iväg alla förhandsbeställda paket som innehåller "Så länge vi båda andas" så din bok är nu på väg till dig.
Tack för ditt tålamod!


Inga kommentarer: